dimecres, 6 de juliol del 2016

Diada de Sant Pere

Uns dies les coses surten bé i d'altres dies no va tal i com esperàvem. Aquest dissabte passat vam anar actuar a la Plaça de Sant Magí del Serrallo amb els Xiquets del Serrallo i la Colla Vella Xiquets de Valls.

A la primera ronda vam fer un nou 2de8f per posar-nos a to i encarar la segona ronda on havia d'arribar el plat fort del dia. Novament la Cora i la Valeria controlaven amb habilitat la carregada de la Neila sota la Irene d'acotxador.

A la segona ronda iniciàvem el que seria el segon 3de9f de la temporada buscant descarregar-lo. La Irene, la Cora, la Valeria ja estaven col·locats i l'Aitana a punt de començar la carregada quan el castell es va trencar per quints.

Per recuperar sensacions després d'intentar el 3de9f vam fer un altre 4de8. L'Abril i la Maria, amb la Irene i l'Arnau feien un quatre impecable tot i els nervis de la caiguda.

Vist la progressió de la diada i que el 4de8 havia anat bé s'havia d'invertir amb el que havíem assajat el divendres passat. Vam decidir fer el 4de8 amb agulla ja que el portaven treballat. La Cora i la Maria eren les encarregades d'ajudar a la Neila a entrar al pilar.  Just quan la Claudia ja havia fet la l'aleta i la Neila s'estava a punt de col·locar al pilar el castell es va trencar per quarts i va quedar en intent.

Per acabar la diada es va fer un pilar de 5 on l'Unai el coronava sense problemes. Moments per reflexionar i avaluar què vindrà en els setmanes següents.


Video del 2de8f: https://www.youtube.com/watch?v=qGAF9a6yPG0
Video del 4de8: https://www.youtube.com/watch?v=4gvZ2CgqnQ8

Fotos fetes per:
Àngel Díaz

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada