dilluns, 13 de juny del 2016

GIMCANA TARRAGONA

Amb l’arribada del bon temps, i aprofitant que aquest cap de setmana no hi havia cap diada, l’equip de canalla i més de 40 xiquets i xiquetes l’hem fet grossa pels carrers i places de la Part Alta.


Globus barbuts, gots d’aigua foradats i cordes “quadrades” han estat algunes de les activitats que han donat forma a la gimcana 2016.

Els més petits de la colla, repartits en quatre equips, han realitzat les 5 proves fins a completar el circuit. Abans de finalitzar ha tingut lloc una última prova conjunta amb tots els grups. Després d’alguns esbufecs, paciència i imaginació, entre tots i totes han muntat el mapa trencaclosques que amagava un gran final de la jornada... I és que els ha guiat fins al local on els esperaven moltes més sorpreses: un gran berenar d’entrepans, coca de sucre, begudes i llaminadures! Ep! Que encara no hi és tot! 

Per rematar, ara sí l’exercici físic d’aquesta tarda tan moguda,  l’equip de canalla hem preparat el clàssic inflable de la colla amb què han xalat durant la recta final.

Esperem que ho hagueu gaudit!



         













































Fotos fetes per:
Eloisa Ruiz
Blanca Oliach







0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada