dimarts, 29 de març del 2016

DIA AL RÒCODROM

El cap de setmana passat la nostra Canalla va participar en la primera activitat programada de la temporada. Vam anar al Rocòdrom de Riuclar "Bloca+Bulder" de Tarragona.

L'arribar va ser les 9:50 del matí per esperar a que tothom estigués a lloc. Un pic vam estar tots reunits i preparats, tan l'Equip com la Canalla, vam entrar al local per explicar les normes bàsiques i començar l'activitat.

El que recordem d'aquelles 3 hores que vam estar allí és diversió màxima. Tota la canalla amunt a avall, pujant per les vies i baixant per les barres centrals. Des dels més grans que anaven per lliure pujant tota l'estona, fins els més petits que amb l'ajuda dels components de l'Equip de Canalla pujaven les parets més verticals que us pugueu imaginar. 


Tinc el record de veure la Irene, l'Antia, el Rafel, l'Unai i la Carla pujar seguides vegades per les parets sense parar una darrera l'altra i baixar per la barra amb ganes de tornar a ser a dalt!

I tampoc em puc oblidar dels més grans com l'Eva, la Claudia, l'Arnau, la Neila, l'Alba, l'Angel, el Jesús, l'Ona, la Marina, l'Helena, l'Abril, la Cora, l'Aitana l'Ainara i la Valeria que s'aferraven a les parets més inclinades de la sala per pujar fins a dalt de tot.

Hi va haver temps per tot, tan com per escalar com per jugar i passar un dia genial tots en família, la nostra família Matalassera.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada