dimarts, 21 de juny del 2016

Diada de Cornellà

Aquest cap de setmana hem tornat a les places després d'una setmana de descans. Hem compartit plaça amb els Castellers de Cornellà i els Castells de Sants.

A primera ronda hem seguit rodant el 3de8 per pujar-lo un pis més en les properes setmanes. L'Aitana coronava el que ha estat el seu quart castell de 8 de forma àgil. Sota seu la Cora i la Valèria als dosos i la Neila d'acotxador aguantaven la carregada amb convicció.

A segona ronda fèiem el quatre 2de8f de la temporada. La Valèria i la Cora, amb molta serenor, esperaven la passada de la Neila tan bon punt la Irene es col·locava i descarregaven el castell.

A tercera ronda descarregàvem el 4de8. L'Arnau feia les 3 passes per carregar el castell amb molta finura sota la Irene  que feia d'acotxadora. L'Abril i la Maria controlaven els moviments de la carregada amb molta tranquil·litat ja que el castell es mostrava clavat.


Per acabar hem realitzat un vano de 5 amb 4 pilars de quatre on s'ha estrenat l'Ona d'enxaneta d'un dels pilars de quatre, al seu costat la Carla, l'Antia, la Neila i l'Unai feien l'aleta. L'Ainara, l'Alba, l'Abril, la Marina i la Cora han fet d'acotxador dels pilars cloent així la diada.




Videos de la Diada:
-Video del 3de8: https://www.youtube.com/watch?v=oPKKih_qHos

Fotos fetes per:
-Manel R. Granell
-Paula Arbeloa
-Eloisa Ruiz


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada