dimecres, 20 de juliol del 2016

Tarragona Ciutat de Castells 13-7-16

Aquest Dimecres passat en motiu dels actes promoguts pel Tarragona Ciutat de Castells ens hem reunit a la Plaça de les Cols per fer una diada castellera a la gent estrangera que estiueja a la ciutat.

La diada ens ha servit per continuar rodar castells i castellers. A la primera ronda em fer el 2de7 on s'ha estrenat l'Antia com a acotxadora del dos. Per sobre, la Neila feia l'aleta i descarregava el castell controlat en tot moment com si fos un assaig més. La parella de dosos Valeria i Cora ens explicaven que el castell havia anat molt tranquil i que l'Antia ho havia fet molt bé.

A segona ronda hem fet el 4de7 amb agulla on la Maria i la Cora ajudaven a entrar al pilar a la Neila després que l'Aitana carregués el seu primer 4de7 amb agulla. Un pic els segons s'han deixat anar, el pilar ha quedat lliure i l'Abril ha ajudat a la Neila a descarregar el castell.

Ja que en les darreres setmanes s'han fet alguns canvis i necessiten confiança, a la tercera ronda hem decidit fer el 3de8. El castell ha mostrat molt bones sensacions i el Jesús ha coronat el tres amb molta facilitat. La Neila d'acotxadora, l'Abril i la Cora als dosos han controlat el pom d'adalt en tot moment apuntant-se així un nou 3de8.

Com que la diada donava per més i la gent del públic s'ho estava passant d'allò més bé hem fet un últim castell apostant pel 5de7. La Nayara / Valèria i l'Abril / Cora eren els encarregats d'aguantar a l'Unai (que tornava a fer un nou cinc) i la Neila. Per sobre d'ells el Jesús, recuperat del tot i amb moltes ganes de fer més castells ha coronat el cinc donant bones sensacions de cara a les properes setmanes.


Per cloure la diada hem fet un vano de 5 on la Clau, la Neila i el Rafel feien l'aleta dels pilars. A sota seu els acompanyaven l'Eva l'Abril i la Marina.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada