dimarts, 10 de maig del 2016

Diada de Sants

Per quart cap de setmana consecutiu hem sortit a les places per lluir la camisa ratllada i els nostres castells. Aquesta vegada ens tocava anar a Barcelona per actuar juntament amb els Castellers de Vilafranca i Castellers de Sants.


El viatge ha començar a Tarragona on ens hem reunit tota la Canalla per anar amb autobús cap a la Plaça Bonet i Moixí de Sants. Hem aprofitat el viatge per distreure'ns ja que anàvem molt lluny de casa. 

Al arribar a la plaça, ràpidament ens hem refugiat a les cotxeres de Sants perquè feia força fresca i queien algunes gotes. La pluja, igual que el dia de Sant Jordi, ha fet acte de presència. Però aquesta vegada quatre gotes no ens impedirien iniciar la diada. 
Per donar el tret de sortida hem realitzat un pilar caminant d'entrada a plaça, on l'Unai ha fet d'enxaneta com ha estat fent aquests últims anys. Pilar de senzilla execució per posar en situació a la colla.


Avui veníem amb els deures fets, tres castells en cartera que ja havíem realitzat aquesta temporada. A primera ronda hem decidit fer el 2de8 folrat ja que no sabíem fins quan aguantaria el temps. Un 2de8f impecable com ja vam demostrar el divendres anterior fent-lo sencer a l'assaig on la Cora i la Valèria als dosos, aguantaven la carregada del Jesús sota la Neila esplèndida.



A segona ronda hem descarregat el segon 3de8 de la temporada, altre cop amb els mateixos protagonistes que  al dos. Un tres molt ferm i parat que hem descarregat ràpidament i amb molta finura tot i que la pluja ja feia estona que queia molt suament.

A la tercera ronda els protagonistes del 4; l'Abril, l'Arnau, la Neila i la Maria s'estaven preparant quan la pluja ha s'ha intensificat i s'ha optat per suspendre la diada.

Amb tot això ens han quedat deures pendents per ensenyar al món casteller. Castells que ja hem fet al pati i castells que en les setmanes properes sortiran a les places.




Video del 2de8f
https://www.youtube.com/watch?v=_fmdoCRz5sU

Video del 3de8
https://www.youtube.com/watch?v=0SrPkGAOvYQ

Fotos fetes per:
Manel R. Granell
Paula Arbeloa




0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada