dimecres, 20 d’abril del 2016

S'engega la màquina - Diada d'Inici de Temporada

Aquest diumenge passat els Xiquets de Tarragona vam posar-nos en marxa i vam obrir la nova temporada 2016.

En primera ronda vam realitzar el 2de7 castell on la nostra dosos Cora s'estrenava en aquesta posició, tot i això l'any passat ja va fer els 4de8 i 4de9f a dosos. Al seu davant la Valeria, la nostra nena veterana que va descarregar el 2de9fm l'any passat. 

En segona ronda vam fer 7de7, castell on les dues parelles de dosos, Nayara / Abril i Valèria / Maria van estar expandits, amb la passada finíssima del nostre enxaneta Jesús i sense oblidar-nos dels més petits, la Neila i la Irene que ho van fer perfecte. També cal destacar la presència  de l'Eva i l'Alba que han passat del pom d'adalt al pis de quarts cosa que l'any passat ja van tastar aquesta posició. 

A la tercera ronda vam fer el 5de7, sense cap mena de problema el descarregàvem amb solvència apuntant bones formes tot i els canvis realitzats. S'estrenava la Marina de dosos a la banda del dos juntament amb la Cora i a la banda del tres amb la Valeria i l'Abril formen un tàndem amb molta perspectiva. Per damunt de la Irene i la Neila alçava la mà tot fent la seva primera aleta del 5 la Aitana que s'estrenava com enxaneta i coronava el castell.

A la ronda de Pilars vam fer 4 pilars de 4 i un de cinc on s'estrenava per primera vegada l'Antia i l'acompanyaven al seu costat la Claudia, la Neila, l'Unai i el Rafel.



Ja hem finalitzat la primera diada, mostrant nous debuts, la confiança dels nostres nens i un missatge molt clar, ens tornarem a veure les cares amb les places d'arreu de Catalunya per fer-hi els millors castells possibles.


Fotografies de Facebook fer per :
-Manel R. Granell
-Ildefonso Cuesta
-Salat Fotografia
-Anna Rey Alegre
-Lins Griñó

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada