diumenge, 4 de setembre del 2016

Diada de Sant Magí

Hem arribat al punt àlgid de la temporada i ens enfrontem al primer gran repte que la colla es planteja. És Sant Magí i tothom sap que actuem a la mítica Plaça de les Cols.

Sortim primers i encetem la diada fent el 3de9f. El castell es mostrà parat i tranquil, tot i portar alguns canvis al pom d'adalt.  S'estrenava en el seu primer castell de nou pisos l'Antia com acotxadora, que es col·locava damunt de l'Abril i la Cora amb molt valentia. Per sobre seu el Jesús coronava el tres i descarregaven el castell. Les dues dosos ens comentaven que ho havia fet molt bé i que estaven molt contestes. També s'estrenava la Valèria al pis de sisens.

Després del tres venia el plat fort amb el primer intent de gama extra de la temporada, fent el 2de9fm. Tot i el coratge de la Neila i el Jesús, i la decisió de la Cora i la Valèria, el tronc va dubtar i va fer tirar avall el castell en dues ocasions.

Ja en ronda de recuperació fèiem el primer intent de 5de8 de la temporada per  salvar la diada. La cosa no va anar com esperàvem ja que en l'execució el castell es va desfigurar i va caure just després de la carregada. Tot i la caiguda, cal destacar que s'estrenava l'Àngel als dosos que feia tàndem amb la Cora i al seu costat l'Abril i la Maria. També s'estrenava l'Alba i la Valèria al pis de quints. Els acotxadors eren la Neila i la Irene i el Jesús d'enxaneta.

Ja per acabar fèiem un pilar de 5 que l'Antia coronava i descarregava per cloure la diada.


Fotos fetes per:
-Paula Arbeloa




0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada