dimecres, 12 d’octubre del 2016

Diada del 11 de Setembre

Ja tenim aqui l'última diada abans de Santa Tecla i se'ns presenten diferents reptes ja que tenim algunes baixes sensibles i s'han de reformular les estructures. La diada del 11de Setembre és un molt bon moment per aprofitar i veure si els canvis rutllen.

A primera ronda fem el 2de8f per escalfar motos. Tot i els canvis el castell es mostrà tranquil ja que la Cora i la Valèria, juntament amb la Neila i el Jesús porten un rodatge més que suficient per donar confiança al castell i descarregar-lo definitivament. 

A segona ronda ve el plat fort, ja que ens disposem a fer el 3de9f. No podem donar passes endarrere, per tan ens tocava fer-lo. El Jesús el carregava sota l'Antia que feia un altre castell de nou. Just a la sortida es van accentuar els nervis i va haver una mica de tremoladissa però l'Abril i la Cora van saber defensar molt bé la sortida dels més petits fins a descarregar-lo.

A la tercera ronda fèiem un nou 4de8 que servia per agafar la confiança per afrontar els nous reptes de les setmanes següents. L'Arnau, la Irene, la Cora i la Maria eren els encarregats de descarregar el castells.

Per acabar un vano de 5 amb l'Izan i la Neila, juntament amb la Irene i el Rafel coronaven els pilars.


Video del 3de9f: https://www.youtube.com/watch?v=PUzkV5lW8Wo
Video del 2de8f: https://www.youtube.com/watch?v=Wg3lvf-p-U0 
Video del 4de8: https://www.youtube.com/watch?v=Ouz0MvlvzMk

Fotos fetes per: 
-Lins Griñó
-Eloisa Ruiz
-Paula Arbeloa

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada