dijous, 14 de juliol del 2016

Diada del Pla de la Seu

Per tercer cap de setmana consecutiu sortim a les places a fer castells i aquesta vegada ens tocava la diada del Pla de la Seu juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants.

Tot i venir uns dies complicat, hem iniciat ronda fent el 2de8f. Els mateixos protagonistes, la Cora, la Valèria, la Irene i la Neila ens afirmaven que les parts altes del castell havien anat bé i que en tenien ganes de més.

En segona ronda feiem el 3de8, amb uns pisos superiors i el pom reformat. L'Abril i la Cora feien tàndem dejuntament amb la Neila d'acotxadora i recuperavem el Jesús d'enxaneta després d'estar una temporada malalt. El castell es desenvolupà correctament i també cal destacar l'estrena de l'Izan a quints del castell.

En tercera ronda feiem un nou 4de8 que rematava la feina i recuperava les bones sensacions de la colla. L'Arnau coronava el castell sota la Irene d'acotxadora i la Maria i l'Abril de dosos.

A la ronda de pilars feiem el tercer pilar de 6 de la temporada que tot i tenir alguns problemes a les parts baixes, l'execució de l'Abril i la Neila ha estat excel·lent.

Per finalitzar la diada hem fet 4 pilars de 4 on el Rafel, l'Antia, l'Unai i l'Aitana coronaven amb un somriure a la cara. Sota seu el Nil, la Marina, la Nayara i l'Alba ajudaven a descarregar els pilars.









Fotos fetes per:
-Ildefonso Cuesta
-Dani Soler
-Marc Serarol
-Lins Griñó
-Eloisa Ruiz

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada