diumenge, 4 de setembre del 2016

Diada de Vila-Seca

Després d'uns dies de vacances i amb les piles recarregades encetem el segon tram de temporada amb la diada de Vila-seca amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca.

Per encetar la diada fèiem el 2de8f on cal destacar que l'Antia acotxava per primera en el dos tot i que ja n'havia fet un de set en les darreres setmanes. Amb la finalitat de donar rodatge a tota la canalla possible avui s'estrenava en l'estructura! Sota seu la Cora i la Valèria aguantaven la carregada de la Neila i descarregàvem el castell.

A la segona ronda havíem de treure altre cop els castells grans i aprofitàvem l'ocasió per fer el 3de9f. Ja l'havíem intentat dues vegades aquesta temporada encara que va quedar en carregat i en intent. Aquesta vegada, i amb els canvis realitzats en les setmanes anteriors, el Jesús carregava el castell! A la sortida i amb els nervis, el castell tremolà una mica però la Neila, la Cora i l'Abril aconseguien descarregar el castell!

En la tercera ronda realitzàvem un nou quatre de vuit, on la Maria i l'Abril als dosos, juntament amb l'Arnau i la Irene d'enxaneta i acotxadora descarregaven novament el quatre.

A la ronda de pilars i per treure'ns les males sensacions de les setmanes anteriors fèiem el pilar de sis. Pilar que l'Abril i la Neila coronaven amb tranquil·litat i descarregaven sense problemes!

Per finalitzar la diada fèiem 3 pilars de quatre on el Rafel, la Claudia i l'Unai feien d'enxanetes i coronaven els pilars. Acompanyant als més petits la Marina, l'Ainara i l'Alba eren els acotxadors dels pilars de quatre.






Fotos fetes per:
-Paula Arbeola
-Eloisa Ruiz
-Lins Griñó

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada