dimecres, 8 de juny del 2016

Diada de la Selva del Camp

Aquest diumenge passat teníem diada a la Selva del Camp, on com cada any ens reunim amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Reus. Aquesta vegada els objectius eren clars i tots sabíem al que anàvem.












A primera ronda descarregàvem el tercer 2 de 8 amb folre, on la nova parella d'acotxador i enxaneta, Irene i Neila coronaven sense problemes. A sota seu la Cora i la Val·lèria treballaven el castell amb èxit, tot i notar-se un pèl nerviós.

A la segona ronda havíem de fer el primer 3de9f de la temporada i més matiner de la història, però  al final per raons externes no es va poder realitzar i vam optar per el 3de8, el cinquè de la temporada. Tot i baixar les expectatives, aquests castells ens són d'utilitat per donar confiança a la nostra canalla. L'Aitana descarregava el seu tercer 3de8, sota, la Neila d'acotxadora. La parella de dosos Cora i Val·lèria es sentien confiades i còmodes amb el 3 afirmant que volen més.

A tercera ronda hi va haver l'estrena del cap de setmana en forma de 4de8 amb l'agulla. Un quatre amb alguns canvis, on la Clàudia s'estrenava com enxaneta i la Val·lèria baixava a quints. La Cora i la Maria eren les encarregades d'ajudar a la Neila a entrar al pilar, sota, l'Abril, era la  primera vegada que feia de quint a l'agulla d'un castell. Un pic els segons es deixaven i quedava el pilar lliure, la plaça esclatava amb el castell coronat però al haver tan soroll i el nerviosisme del primer castell amb agulla, les ordres de sortida no es van sentir i el pilar es va mantenir fins que en el moment de la sortida, després d'uns quants segons, una batzegada el feia caure.


A la ronda de pilars i ja per cloure la diada fèiem un vano de 5, on la Antia, la Irene i l'Unai s'encarregaven de coronar els pilars. A sota dels pilars de 4 la Nayara i la Marina ajudaven als més petits a pujar fins a dalt per fer l'aleta.



Ara tenim una setmana de descans però en un parell de setmanes ja tornem a ser a les places amb més i millor.


Video del 2de8f: https://www.youtube.com/watch?v=NaIy4LWbTIg
Video del 3de8: https://www.youtube.com/watch?v=yD4TnuFWZoc
Video del 4de8a: https://www.youtube.com/watch?v=Xp3pVrR4T8Q


Fotos fetes per:

Lins Griñó
Eloira Ruiz
J.L. Sáez

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada