dilluns, 16 de maig del 2016

Tres castells, tres enxanetes - Diada de Sant Isidre

El ritme de diades es va intensificant a mida que avança la temporada, cosa que implica assajos més intensos i exigència a les places. Aquesta vegada hem anat a Valls a fer castells juntament amb els Minyons de Terrassa, els Xiquets de Reus i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Tot i tenir alguna baixa, a primera ronda hem fet el segon 2de8f de la temporada on s'ha estrenat la Neila com a enxaneta sobre la Irene, que ja havia fet d'acotxadora l'any passat. A dosos, la Valèria i la Cora han aguantat la carregada sense problemes donant confiança als nous debuts.




A segona ronda hem fet el 3de8 on també hi ha hagut estrena d'enxaneta. L'Aitana ha coronat el tres amb molta tranquil·litat i serenor demostrant que tot i ser el primer castell de vuit que fa el tenim clavat. Després els components del castells, la Neila, la Valèria i la Cora la felicitaven per l'estrena i perquè ho havia fet molt bé.




A la tercera ronda hem tingut l'última estrena d'enxanetes al 4de8. L'Arnau, que ja havia fet el quatre en aquesta posició, ha carregat el castell amb la fermesa que sempre ha demostrat sobre la Irene d'acotxadora i amb l'Abril i la Maria als dosos.


A la ronda de Pilars hem decidit donar l'últim pas a la magnífica diada per treure a plaça el primer pilar de 6 de la temporada. Tot i portar canvis respecte l'any passat s'ha descarregat sense problemes amb l'estrena de l'Abril com a quint del pilar amb la Neila d'enxaneta des del 2014.


Per acabar hem fet 4 pilars de 4 on la Carla s'ha estrenat d'enxaneta juntament amb l'Unai, el Rafel i l'Antia que coronaven els pilars i donaven per finalitzada la diada.




Aquesta vegada el factor clima no ha intervingut i hem pogut acabar la feina que vam començar a Sants la setmana passada. Ara tenim un cap de setmana sense diada però continuarem treballant per portar nous castells a les places. 


Video del 2de8f: ---

Video del 3de8: https://www.youtube.com/watch?v=uRuXZtle-6I
Video del 4de8: https://www.youtube.com/watch?v=hi7DHZ_BG-g
Video del Pilar de6: https://www.youtube.com/watch?v=fCH8T9E3rAo


Fotos fetes per:

Paula Pairó
Lins Griñó
Cristian Muñóz
Manel R. Granell

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada