dissabte, 25 de juny del 2016

Diada de Sant Joan

Des de temps antics es deia que a Sant Joan començava la temporada castellera, però nosaltres ja portem uns mesos voltant per les places d'arreu. Arribat el dia i després de molt de temps esperant per poder mostrar les hores de treball al pati vam posar una marxa més a la nostra maquinària.

La diada de Sant Joan va començar amb un nou 2de8f, controlat com totes les anteriors vegades. Una vegada més la Valèria i la Cora als dosos i la Irene d'acotxador aguantaven les tres passes de la Neila que coronava el castell i el descarregàvem amb solvència.


Aprofitàvem la segona ronda per estrenar el primer castell de nou de la temporada. L'Aitana era l'encarregada de fer l'altea de 3de9f. Tot i ser la primera vegada que pujava a un castell folrat s'ho va prendre com si fos un 3de8 i va pujar convençuda per carregar-lo. Als dosos la Cora i la Valeria decidides i amb la Neila d'acotxadora aguantaven la carregada del tres i el desmuntaven. Quan les sisenes estaven a punt de baixar el castell es va trencar i només va quedar en carregat. Tot i això ningú va prendre mal i la diada va poder seguir.

A la tercera ronda repetíem una vegada més el 4de8, on la Irene es col·locava sobre la Maria i l'Abril per aguantar sense dificultats la carregada del l'Arnau. També cal destacar que la pis de quints hi havia l'Izan i la Valeria que ja comencen a sovintejar aquestes posicions.

A la ronda de pilars decidíem fer el que seria el segon pilar de 6 de la temporada. Després d'alguna lesió les dues integrants es sentien confiades. Un pic l'Abril es col·locava la Neila com un coet carregava el pilar amb tranquil·litat i el descarregava sense més misteri.

Per cloure la diada fèiem 3 pilars de quatre on l'Antia, el Rafel i la Clàudia pujaven als pilars a sota de la Marina, l'Eva i la Nayara.



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada