diumenge, 10 d’abril del 2016

DIA A LA PISCINA

Els jocs, l'esbarjo i l'aigua han estat els protagonistes de la segona activitat d’aquesta temporada. Però els qui realment ho han passat d'allò més bé és la canalla dels Xiquets de Tarragona, tot gaudint d’una jornada entre activitats aquàtiques al complex Esportiu de Camplar. 

La nostra canalla, acompanyats per l'Equip de canalla, ha passat un matí de dissabte ben diferent. Així ho expliquen la Maria, l’Helena i la Irene:

S: On heu estat avui noies?
I: Avui hem anat a la Piscina!
M: Ens han recollit amb el cotxe i ens han portat al Poliesportiu de Campclar.
H: Hem arribat allí i hem esperat a que els demés arribéssin per anar a canviar-nos. Quan hem estat tots canviats ens han repartit entre grans i petits.

S: Què és el que més us ha agradat?
H: El que més m'ha agradat ha estat quan havíem de passar per la “colxoneta” i al final fer la voltereta a l’aire per caure a l'aigua.
M: Si, això era molt divertit, ens posaven la “colxoneta” i quan estàvem a la punta havíem de fer la volterera i tirar-nos a l'aigua.

S: Només heu jugat a la “colxoneta”?
H: També hem fet curses amb el xurro; ens hi assèiem com si fos una cadira i nedàvem fins a la meitat de la piscina. Després també ho fèiem com si fóssim cavallets de mar.
M: Després hem jugat a un joc que era d'ordres. Havíem d'anar de les grades, a la vora de la piscina, al mig o a la corda de la piscina.
H: I el monitor ens anava dient on havíem d'anar i qui arribava l'últim s'eliminava.
I: Jo no he jugat a això, quan hem acabat de les curses alguns hem anat amb els més petits que ja estaven a la piscina petita a jugar amb ells. Ens hem tirat de bomba i per la colxoneta de la piscina petita i també fèiem la voltereta i la croqueta.

S: Us ho heu passat bé jugant a l’aigua?
I, M i H: Ens ho hem passat molt bé perquè hem fet moltes coses.
I: I després ens hem canviat i hem anat a dinar fins l'hora de marxar cap a casa.


Aquest és el resum de la segona jornada en el calendari d’activitats amb els nostres nens i nenes dels Xiquets. Fins la propera!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada